Verzending & Retourneren

Verzending

Bestellen bij 10ERGY is snel, eenvoudig, en veilig. Op een werkdag voor 16:00 besteld = de zelfde dag nog verzonden en morgen in huis. Naast de supersnelle levering rekent 10ERGY geen verzendkosten.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. De post bezorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat bij welk postkantoor je het pakket kunt ophalen, je kunt de locatie ook zien op je Track & Trace pagina. Neem je ID bewijs of paspoort mee om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen.

 

VERZENDING

Dag van de order

Dag van bezorging 

Maandag voor 16:00u

Dinsdag 

Dinsdag voor 16:00u

Woensdag

Woensdag voor 16:00u

Donderdag

Donderdag voor 16:00u

Vrijdag

Vrijdag voor 16:00u

Zaterdag

Zaterdag voor 16:00u

Maandag/Dinsdag

Zondag voor 16:00u

Maandag/Dinsdag

 

 Retourneren

 

JE KUNT EEN ARTIKEL ALLEEN RETOURNEREN WANNEER:

 • Bij verzegelde producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne de verzegeling na de levering niet is verbroken.
 • Het product binnen de fabrieksgarantie termijn defect is gegaan, in een geval van fabrieksgarantie
   

 

HOE GAAT DE RETOURPROCEDURE IN ZIJN WERK?

PostNL - Pakketjes inleveren bij PostNL locaties

Je kunt pakketjes terugsturen via PostNL. Dit kun je doen als volgt:

1) Neem contact op met onze klantenservice
2) Je ontvangt van ons een retourformulier per e-mail
3) Vul het retourformulier zo compleet mogelijk in en voeg deze toe aan het pakket dat u wilt retourneren
4) Voeg het product toe en noteer het antwoordnummer duidelijk op de doos.
5) Geef het pakket af bij een PostNL punt
6) Ontvang per afgifte een verzendbewijs, bewaar deze goed.
 

FINANCIËLE AFHANDELING VAN DE RETOURZENDING

Retourneren is gratis. 


BETAALVERPLICHTING

Door gebruik te maken van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting bij AfterPay. Je dient binnen de gestelde termijn te betalen.


RUILEN

Het omruilen van producten is niet mogelijk.


HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden de overeenkomst te herroepen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of beoordelen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroeping termijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door jou aangewezen derde in ontvangst is genomen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan(met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroeping mededeling hebben ontvangen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na herroeping moet je de goederen zo snel mogelijk, en binnen 14 dagen aan ons terugzenden of overhandigen. Je bent op tijd als de goederen zijn teruggestuurd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen op rekening van 10ERGY. Daarnaast ben je alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Deze waardevermindering mogen wij in dat geval verrekenen met het terug te storten bedrag.


HOE KUN JE GEBRUIK MAKEN VAN HET HERROEPINGSRECHT?

 • Wij verzoeken je om contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail.
 • Graag hierbij je ordernummer en de producten die je retour wilt sturen vermelden
 • Je ontvangt een e-mail met een bevestiging van de retouraanvraag en een retourformulier.
 • Wij verzoeken je vervolgens het ingevulde retourformulier bij het pakket te voegen
 • Verpak je bestelling goed, zodat deze in goede staat bij ons binnenkomt.
 • Geef je bestelling vervolgens af bij een PostNL postkantoor. Je kunt ook via een andere vervoerder je bestelling retourneren naar ons retouradres. 
 • Retour Adres 10ERGY: Dorpsweg 136, 1697KH, Schellinkhout (NL-Noord-Holland)

Let op: Bewaar altijd het verzendbewijs met de Track & Trace code!